Libnet.ro
UNICEF

07:45

Klaus Iohannis: `Un Guvern PSD nu este potrivit pentru Romania. Nu accept nicio propunere de remaniere` Presedintele vorbeste de o solutie de tranzitie, care sa inlocuiasca actualul Executiv (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: `Un Guvern PSD nu este potrivit pentru Romania. Nu accept nicio propunere de remaniere` Presedintele vorbeste de o solutie de tranzitie, care sa inlocuiasca actualul Executiv (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca un Guvern PSD nu este potrivit pentru Romania. Seful statului a respins categoric propunerile de remaniere guvernamentala venite din tabara social-democrata, de. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Aderarea la Schengen si zona euro - obiective pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca aderarea la spatiul Schengen si la zona euro raman obiective de indeplinit pentru Romania, context in care le-a transmis diplomatilor romani ca trebuie valorificat capitalul de incredere obtinut de tara noastra cu ocazia detinerii presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Surse: Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila un nou guvern

Surse politice au declarat pentru Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis va respinge propunerile de ministri facute de Viorica Dancila si ii va cere acesteia sa mearga in Parlament pentru o restructurare a.

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

VIDEO Klaus Iohannis respinge propunerile de remaniere ale premierului Dancila: Aceasta guvernare toxica nu mai poate continua Exista suficiente voturi in Parlament pentru a sustine chiar si o solutie de tranzitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca respinge in integralitate remanierea propusa de premierul Viorica Dancila, pentru ca propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile. El a spus ca actualul guvern are nevoie de o noua confirmare in Parlament si, in cazul in care nu primeste acest vot, partidele de opozitie, toate vor trebui sa dea dovada de un comportament rezonabil in caz de criza.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa ruperea aliantei PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis va sustsine, miercuri, o declaratie de presa, de la ora 18, la Palatul Cotroceni, despre situatia interna. Seful statului a anuntat inca de ieri, la intalnirea cu ambasadorii,.

Klaus Iohannis, declaratii la Cotroceni dupa ruperea PSD-ALDE, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, miercuri, la ora 18,00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a anuntat inca de marti aceasta.

Presedintele Klaus Iohannis: Pentru Romania raman cateva obiective importante: aderarea la Spatiul Schengen si la zona euro

Presedintele Klaus Iohannis ii primeste, marti, la Palatul Cotroceni, pe sefii de misiuni si consulii generali cu prilejul Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane. Potrivit agendei sefului statului,.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu ambasadorii romani la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis ii primeste, marti, la Palatul Cotroceni, pe sefii de misiuni si consulii generali cu prilejul Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane. Potrivit agendei sefului statului,.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

Eugen Nicolicea, catre Klaus Iohannis: Este un plan fara sorti de izbanda. Vacantarea postului nu e acelasi lucru cu remanierea

Este un plan fara sorti de izbanda! Declaratia ii apartine deputatului Eugen Nicolicea care a si explicat la Antena 3 ca presedintele Klaus Iohannis face o grava confuzie. Vacantarea posturilor prin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )